KOCAELİ / GÖLCÜK - Kocatepe Ortaokulu

GÖLCÜK ANADOLU KALKINMA VAKFI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ,
ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ,
GÖLCÜK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ,
2023-2024 Eğitim Öğretim yılında mezun olacak 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik  liseleri hakkında bilgi vererek tanıtımında bulundular kendilerine teşekkür ederiz

11 Ayın Sultanı Ramazan ayında geleneksel 8. sınıf iftarımızdan bazı kareler

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Nis

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Okulda Diyabet Programı kapsamında Diyabet Eğitimi verildi.

Nis

03/04/2023 tarihinde TAZOF bünyesinde Gölcük Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda öğrencimiz Bilal Yakut Mangala kategorisinde ilçe 1.si olmuş ve il finaline katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

May

Öğrencimiz Irmak Ceylin Ergezen "19 Mayıs" konulu şiir yarışmasında ilçemiz genelindeki ortaokul öğrencileri arasında 3.olmuştur. Öğrencimizi ve Türkçe öğretmeni Didem Yapar'ı tebrik ediyoruz. #gölcükkocatepeortaokulu #19mayıs #samsun #mustafakemalatatürk #19mayısatatürküanmavegençlikvesporbayramı

May

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkışının 103. yıldönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı okulumuz bahçesinde yaptığımız tören ve etkinliklerle kutladık.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 27/04/2022 TARİHİNDE GÖLCÜK KONGRE MERKEZİ'NDE DÜZNELENEN GÖLCÜK E-TWINNING FESTİVALİ'Nİ GEZDİ.

Nis

ÖĞRETMENLERİMİZ HAYRİ TOKMAK VE SİNEM ŞENGÜL ÖNCÜLÜĞÜNDE HAZIRLANAN E-TWINNING STANDIMIZ GÖLCÜK E-TWINNING FESTİVALİ'NDEYDİ.

Okulumuz öğretmenleri Sinem Şengül, Serap Çoban Kalyoncu, Güngör Arslan, Hayri Tokmak ve bir grup öğrencimiz tarafından başarıyla yürütülmekte olan "Ailemle Eğlenerek Öğreniyorum" adlı eTwining projesi ilçe milli eğitim müdürlüğü AR-GE birimi tarafından düzenlenen eTwining Proje Festivaline davet alarak festivalde stand açtı. Yoğun ilgi gören festivalde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ilçe protokolüne başarılı bir sunum yaptı.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile  iftarda bir araya geldik. 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS öncesinde okulumuz bahçesinde İftar düzenledik. Öğretmenlerimiz,okul aile birliğimiz ve misafirlerimizin katılımı ile gerçekleşen programda Türkçe öğretmenimiz Mustafa R. KUTLU'nun ney dinletisi ve Din KAB öğretmenimiz Oğuzhan ARDUÇ'un ezgileri programı renklendirdi. Programda emeği geçen herkese ve katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için okul bahçemizde tören düzenledik.