KOCAELİ / GÖLCÜK - Kocatepe Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yılını okulumuz bahçesinde yapılna törenle kutladık.

Mrt

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ortaklığında gerçekleştirilen " Çevreme Duyarlıyım, Degerlerime sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü olarak bu haftaki durağımız Gölcük Diyanet Gençlik Merkeziydi. Öğrencilerimiz Ramazan hocamızın Miraç kandili ile ilgili anlatımını  dinledikten sonra PlayStation, masa tenisi ve satranç oynayarak hem bilgi edinip hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Şbt

Bugünden itibaren haftada üç gün dzüenleyeceğimiz kitap okuma saatlerine başladık.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Kocaeli Okullar Arası Taekwondo Şampiyonası'nda okulumuz öğrencilerinden Özgür Yiğit Özler ve Ebrar Kenan Kocaeli İl Şampiyonu oldular. Mart ayında düzenlenecek olan Gruplar Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu ve ilimizi temsil edecekler. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Ertan Yapar'ı tebrik ediyor, Mart ayındaki şampiyonada başarılar diliyoruz.

Ock

Ara

Önem Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte Severek Yapıyorum etkinliği yapıldı.  Okul bahçesinde öğretmenlerimizin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte keyıfli dakıkalar yaşandı.

Ara

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 1. Sınavlarda not ortalamalarına göre göre derceye giren öğrencilerimize başarı belgelerini törenle verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devemını diliyoruz.