KOCAELİ / GÖLCÜK - Kocatepe Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü için Okul Aile Birliğimiz tarafından öğretmenlerimize yönelik yemek düzenlendi. Ardından okul bahçemizde düzenlenen törenle Öğretmenler Günü'nü kutladık.

Kas

Kocaeli Valiliği tarafından ilimiz genelinde başlatılan Önem Pojesi kapsamında Kasım ayı etkinliğimizde okulumuz bahçesinde idarecilerimizin de katılımıyla Beden Eğitimi öğretmenimiz Nida Tekin koordinatörlüğünde yakan top oynadık.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 98. YILDÖNÜMÜNÜ OKULUMUZ BAHÇESİNDE TÖRENLE KUTLADIK

Kas

Kocaeli Valiliği tarafından ilimiz genelinde başlatılan Önem Pojesi kapsamında Ekim ayı etkinliğimizde okulumuz bahçesinde yer alan toprak alanda fidan ve sebze dikimi yaptık.

"GÖLCÜK EĞİTİM" DİJİTAL DERGİSİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Nis

23 Nisan'da daha yeşil bir Türkiye için fidanlarımızı toprakla buluşturuyor, geleceğe nefes oluyoruz.
El ele, gönül gönüle, katıl bize.

Haydi çocuklar, fidan dikmeye!

Nis

Mrt

30 Mart 2021 tarihinde yaya yollarının önemi vurgulanarak, yaya yolu kültürünün gerek yayalara gerekse sürücülere kazandırılması adına bütün kurumların işbirliğiyle çalışmalar yürütülecek. Okulumuzda bu tarihte okulumuz önünde yer alan yaya geçidinde etkinliğe katılım sağladı.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı  ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.
Başvuru sonrasında, TSE Tetkik Görevlileri tarafından  denetlemesi gerçekleştirilen  okulumuz tüm hazırlıklarını tamamlayıp, gerekli önlemleri alarak OKULUM TEMİZ BELGESİ almaya hak kazanmıştır.

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabul edilişinin 100. Yılını okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla kutladık.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında okulumuz öğrencilerinin rol aldığı "Selamlaşma" konulı kısa filmimiz yayında.

Ock

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz öğrencisi olup evde eğitim alan öğrencimiz Muhammet Yiğit Ayyıldız´ı okulumuz Müdür Yardımcısı Zihni Çeliktaş, okulumuz Türkçe öğretmeni ve aynı zamanda öğrencimizin sınıf öğretmeni Tuğba Şenyuva Maraşoğlu, öğrencimize evde eğitim veren öğretmenimiz Gül Ulusoy ve öğrencilerden oluşan bir ekiple ziyaret ettik. Öğrencimize hediyeleri verildi.