KOCAELİ / GÖLCÜK - Kocatepe Ortaokulu

Nis

2023-2024 Okullar Arası Futsal Müsabakalarında İlçe Birinciliği alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz

Nis

Her yıl ülkemizde 25 Mart - 31 Mart tarihleri arası “Kütüphane Haftası” olarak kutlanması münasebetiyle Gölcük İlçe Halk Kütüphanesinde etkinlik düzenlendi. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırılması; kütüphaneyi kullanma zevki ve sevgisi kazandırmak amaçlandı.

Önem Projesi Severek Yapıyorum Etkinliği (Cam Boyama Sanatı)

kocatepeortaokulugolcuk Bugün öğrencilerimizle #önemprojesi kapsamında #severekyapıyorum dedik ve @golcukbld fuar merkezinde #camboyamaetkinliği düzenledik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve atölye eğitmenlerine teşekkür ederiz.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayında geleneksel 8. sınıf iftarımızdan bazı kareler

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Okulumuz öğretmen ve öğrenci velilerinin kan bağışı kampanyasına destekleri için teşekkür ederiz

1-7 MART AFET HAFTASI OKULUMUZ PROGRAMINDAN KARELER

14 MART Pİ GÜNÜ OKULUMUZ ETKİNLİKLERİ

Nis

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Okulda Diyabet Programı kapsamında Diyabet Eğitimi verildi.

Nis

03/04/2023 tarihinde TAZOF bünyesinde Gölcük Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda öğrencimiz Bilal Yakut Mangala kategorisinde ilçe 1.si olmuş ve il finaline katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

May

Öğrencimiz Irmak Ceylin Ergezen "19 Mayıs" konulu şiir yarışmasında ilçemiz genelindeki ortaokul öğrencileri arasında 3.olmuştur. Öğrencimizi ve Türkçe öğretmeni Didem Yapar'ı tebrik ediyoruz. #gölcükkocatepeortaokulu #19mayıs #samsun #mustafakemalatatürk #19mayısatatürküanmavegençlikvesporbayramı